Fysiotherapie, Manuele Therapie

Gepubliceerd dec. 22, 21
6 min read

Profielen Van Onze Fysiotherapeuten En MedewerkersEr zijn veel verschillende lichamelijke klachten waarmee de fysiotherapeut kan helpen. Maar welke fysiotherapeut past het beste bij jou? Door na te denken over de volgende vragen kun je een goed beeld vormen van de best passende fysiotherapiepraktijk of fysiotherapeut voor jouw lichamelijke klachten (Fysiocare uit Drunen). Wordt je liever door een man of vrouw behandeld? Is de praktijk goed bereikbaar en toegankelijk? Is de praktijk ook buiten kantoortijden geopend? Is er een bepaalde specialisatie aanwezig zoals manuele therapie, oedeemtherapie, handfysiotherapie, etc.? Heeft de praktijk voldoende mogelijkheden om te oefenen/trainen? Is de praktijk of fysiotherapeut aangesloten bij een netwerk zoals voor mensen met de ziekte van Parkinson of etalagebenen? Heeft de praktijk behandelmogelijkheden zoals bijvoorbeeld shockwave therapie in huisof of is er de mogelijkheid tot het maken van een echo? Waar kan ik een fysiotherapeut zoeken? De zoekfunctie op onze website geeft je de mogelijkheid te zoeken naar een fysiotherapeut op basis van verschillende specialisaties en behandelingen.

Mocht de fysiotherapeut bij jou in de buurt je toch niet verder kunnen helpen, dan zal deze je adviseren waar je het beste naar toe kunt gaan. Gerelateerde onderwerpen Bekijk hier alle onderwerpen.

Praktijk Voor Fysiotherapie

Je kunt tegenwoordig rechtstreeks naar de fysiotherapeut. Je hebt dus geen verwijsbriefje meer nodig van de huisarts. Dat heeft als voordeel dat je gelijk naar de fysiotherapeut kan, zonder dat je eerst een afspraak bij je huisarts moet maken. De fysiotherapeut voert allereerst een ‘screening’ uit (Fysiotherapeuten Bergeijk). Hierbij wordt bekeken of fysiotherapie voor jou de juiste behandeling is.

Fysio Aan Huis. Fysiotherapie ThuisFysiotherapie Koog Aan De Zaan

Je moet dus niet gek opkijken als jouw fysiotherapeut opeens niet meer wordt vergoed. Bel dus altijd de zorgverzekeraar vóórdat je van zorg gebruik gaat maken.” .

Keurmerk Fysiotherapie - Het Kwaliteitsregister

Fysiotherapie is een behandelmethode die je helpt herstellen wanneer je last heb van lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld na een blessure, operatie of ongeval. Met fysiotherapie verhelp je ook die zeurende pijn in je nek- en schouders, rug of lage onderrug. Heb je last van lichamelijke klachten? En ben je op zoek naar de beste fysiotherapie in Rotterdam? Zoek dan niet verder! Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam is een deskundige en gespecialiseerde praktijk.

Contact ons nu voor een afspraak! Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam is aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland. Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Maak je dan geen zorgen over kosten! Contact ons gerust voor meer informatie over de vergoeding van je fysiotherapie. Wil je af van de pijn? Meer kracht en soepelere gewrichten? Of wil je een betere coördinatie en conditie? Met de beste fysiotherapie helpen wij je van je pijn af! Fysiotherapie Paul Veen onderzoekt de oorzaak van jouw klachten en helpt je herstellen met de nieuwste technieken.

Fysio- & Ergotherapie Langer Thuis

Zo kun je energie besparen. Onze praktijk heeft alles wat je nodig hebt om samen te werken aan je conditie, kracht en coördinatie. Maak vandaag een afspraak en een vriendelijke collega staat voor je klaar! Heb je complexere klachten? Bijvoorbeeld nek- en schouderklachten, hoofdpijn, heupklachten of pijn in je onderrug? Dan is manuele therapie de beste behandeling voor jou.

Onder onze deskundige begeleiding herstel je veilig en kun je steeds meer. Samen verbeteren wij jouw conditie en kracht. Fysiotherapeut Waalwijk. Zo wordt jij zelfredzaam en heb je ons niet meer of minder nodig! Contact ons vandaag voor afspraak en start met herstellen! Wil je herstellen na een knieblessure, operatie of andere knieklachten? Fysiotherapie Paul Veen is de kniespecialist van Rotterdam en staat voor je klaar! Onze fysiotherapie praktijk biedt jou de hoogste kans op herstel, omdat wij gebruik maken van de nieuwste technieken.

Fysiotherapie Basisverzekering

Ons team bestaat uit hoogopgeleide en vriendelijke fysiotherapeuten. Wij helpen je graag van je klachten af! Vanwege het Coronavirus zit je veel thuis en beweeg je minder dan je gewend bent. Hierdoor kun je last krijgen van nekpijn, rugpijn of algehele stijfheid. Wellicht heb je ook last van sombere gevoelens.

Gemakkelijk via de computer, smartphone of tablet. Vergoed in de aanvullende zorgverzekering door alle zorgverzekeraars. Het eerste online consult is gratis! Lees hieronder wat Titia verteld… In eerste instantie was ik niet helemaal zeker of ik ook op afstand geholpen kon worden met mijn nieuwe hardloopblessure. Maar Paul wist via videobellen precies te diagnosticeren wat er aan de hand was.

Zorgzoeker Fysiotherapie Chronische Aandoening

Fysiotherapie – Manuele TherapiePraktijk Voor Fysiotherapie

En het werk! Erg fijn, en ik kan nu weer bijna pijnvrij hardlopen! .

In verschillende kenniscentra van Go, Fysio werken therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Van sportfysiotherapie tot manuele therapie en revalidatie. Er staat altijd een gespecialiseerde therapeut voor je klaar om je de beste zorg te geven. Fysiotherapie in Waalwijk. Daarnaast kun je bij Go, Fysio terecht voor een breed scala aan beweegprogramma’s, groepslessen en (herstel)-trainingen.

Fysiotherapie Op Maat

Er is namelijk altijd een vestiging bij jou in de buurt! . Fysio Bergeijk.

Dit doen we vanuit de filosofie van de in combinatie met . Bij toegepaste kinesiologie wordt gebruik gemaakt wordt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer het lichaam uit balans is geraakt en hoe die balans weer hersteld kan worden. Want pas als je van binnen goed functioneert, kan de buitenkant optimaal werken (manuele fysiotherapie) (Fysiotherapie).

Praktijk Fysiotherapie En Manuele

Het doel van onze behandeling is inzicht geven over:De oorzaak van je klachten, Jouw fysieke balans, Jouw leefstijl, Preventie van klachten, Doordat de dieperliggende oorzaak wordt behandeld is 60 tot 70% van onze patiënten . Door fysiotherapie en toegepaste kinesiologie te combineren helpen we veel mensen en zijn de resultaten indrukwekkend op zowel de korte als lange termijn - Fysiotherapie in Waalwijk.

Tijdens het intakegesprek voeren wij een lichamelijk onderzoek en eventueel wat vaardigheidstesten uit, zodat wij voldoende informatie hebben om tot een goed behandelplan te komen. Vervolgens worden in overleg met u en uw therapeut de behandeldoelstellingen bepaald. Als u tevreden bent met deze doelstellingen, starten wij de fysiotherapie. Tijdens het behandeltraject worden uw vorderingen continu geëvalueerd en stellen we het behandelplan zo nodig bij.

Manuele Fysiotherapie

Zoals jullie van ons gewend zijn, zal het sportspreekuur weer van start gaan. Dit jaar iets anders dan normaal, hieronder zijn enkele zaken op een rijtje gezet: Bij corona gerelateerde klachten kom je niet naar de club, dus ook niet naar het sportspreekuur. Om het aantal mensen wat komt bij te houden, vragen wij je van tevoren in te schrijven.

Informeer hiervoor bij je trainer. Er zijn een beperkt aantal plekken, je kan de beschikbaarheid checken via je trainer. Je mag samen met je ouder/verzorger komen, zolang we 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren. Neem een handdoek mee om neer te leggen op de behandelbank. Er wordt niet behandeld, er zal alleen fysiotherapeutisch onderzoek verricht worden.

Fysio- En Manuele Therapie

Helaas zullen de testen die wij jaarlijks bij de teams uitvoeren niet doorgaan. Dit vanwege de omvang hiervan en het aantal mensen wat bij elkaar komt. Mocht ouder, kind of trainer toch vragen hebben over het functioneel bewegen of over opkomende klachten, dan kunt u een afspraak maken bij ons in de praktijk.

U hoeft geen verwijsbrief meer van uw arts Fysiovoerendaal staat klaar om u te helpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Nano Zilver Kopen

Published May 18, 23
6 min read

Colloidaal Zilver En Goud

Published May 15, 23
5 min read

Fruit Op Het Werk 30 Stuks Fruit In Een Mand

Published May 12, 23
11 min read